ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГНа ноутбуки для вчителів витратять мільярд гривень

На ноутбуки для вчителів витратять мільярд гривень

Кабінет Міністрів ухвалив рішення про спрямування коштів для придбання ноутбуків для педагогічних працівників шкіл, які беруть участь в організації дистанційного навчання

 

Кабінет Міністрів ухвалив рішення про спрямування коштів для придбання ноутбуків для педагогічних працівників шкіл, які беруть участь в організації дистанційного навчання.

Про це повідомив міністр освіти Сергій Шкарлет, коментуючи затвердження урядом відповідного порядку та умов, що визначають механізм надання й розподілу субвенції.

Очікується, що розмір субвенції складатиме 1 млрд грн, 980 млн з яких спрямують на придбання ноутбуків для вчителів шкіл з метою організації дистанційного навчання та інших форм здобуття середньої освіти з використанням дистанційних технологій.

Придбані ноутбуки закріплюватимуться за навчальними кабінетами та використовуватимуться виключно для організації освітнього процесу в школі. У разі встановлення заборони на відвідування закладів освіти її здобувачами ноутбуки зможуть надаватися у користування педагогічним працівникам для належної організації уроків.

Кошти субвенції передбачені Державним бюджетом на 2021 рік.

 

 

 
Коментарі (0)