ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїНа Одещині перекрили кілька доріг

На Одещині перекрили кілька доріг

У Одеській області перекрито для руху транспорту кілька доріг. Це пов’язано з погіршенням погодних умов у регіоні, де наразі працюють робочі групи штабу з ліквідації НС зимового періоду.

У Одеській області обмежено рух транспорту на деяких автошляхах регіону. Причиною заборони на проїзд є погіршення погодних умов, а саме сильні снігопади та хуртовини. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Зокрема, проїзд транспорту обмежено на дорогах Одеса - Б. Дністовський - Монаші та Одеса – Рені.

«У зв'язку з несприятливими погодними умовами, сильними заметами працівниками ДАІ обмежено рух на автодорозі Одеса - Б. Дністровський - Монаші і рух на автодорозі М-15 Одеса - Рені на ділянці Ізмаїл - Болград», - йдеться у повідомленні.

Лише за останню добу працівниками ДСНС із снігових заметів було вилучено 19 одиниць техніки та надано допомогу 22 людям.

Зауважимо, що у зв’язку з ускладненням погодних умов на території Одеської області на базі Головного управління розгорнуто роботу робочої групи штабу з ліквідації НС зимового періоду.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, через негоду у Полтавській, Запорізькій, Дніпропетровській, Миколаївській, Херсонській та Одеській областях України закриті дороги і обмежений рух транспорту.

 
Коментарі (0)