ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійНа одній з львівських вулиць відремонтують тротуар

На одній з львівських вулиць відремонтують тротуар

У Львові тротуар на вулиці Петлюри планують відремонтувати до 12 липня. Потім комунальники розпочнуть відновлювані роботи у сквері.

У Львові планують закінчити роботи з ремонту хідника на вул. Петлюри до 12 липня. Після відновлення тротуару комунальники приступлять до ремонтних робіт у сквері. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Львівської міської ради.

«У сквері заплановано відновити освітлення, газони, влаштувати плитку та встановити відпочинкові лавки. Також буде відновлено скульптуру, яка розміщена у цьому сквері. На відновлення благоустрою скверу передбачено 200 тис. грн», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, ремонтні роботи тривають на ділянці від вул. Любінської до вул. Кульчицької. На цьому відрізку на проїзній частині влаштували і нове асфальтне покриття.

Також триває ремонт внутрішньоквартального проїзду на вул. .Садовій, 25а, на вул. Патона, 2/5, 2/7, 2/2. Завершено капітальний ремонт хідника на вул.Калнишевського.

У планах – відремонтувати тротуар на вул.Головатого та внітрішньоквартальний проїзд між вул. Головатого, 5 та вул. Городоцькою, 245. Роботи планують виконати впродовж липня-серпня.

Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», днями у Львові закрили на ремонт частину вул. Гайдамацької на ділянці від вул. Хмельницького до вул. Лобачевського.

 
Коментарі (0)