ГоловнаНовини ЖКГТранспортНа оновлення громадського транспорту Києва планують виділити 488,5 млн грн

На оновлення громадського транспорту Києва планують виділити 488,5 млн грн

В цілому ж на транспортну галузь, у рамках проекту програми соціально-економічного розвитку, у наступному році заплановано виділити 2,358 млрд грн,

Сьогодні, 1 грудня на пленарному засіданні Київської міської ради депутати прийняли до розгляду бюджет та програму соціально-економічного розвитку Києва на 2017 рік в якій, зокрема, на придбання рухомого складу у наступного році планують виділити 488,5 млн грн. 

Про це повідомляє прес-служба Київради.

«На придбання рухомого складу у наступного році планують виділити 488,5 млн грн. Зокрема, планується придбати 59 автобусів (300,0 млн грн), 16 тролейбусів та 2 трамвайних вагони (188,5 млн грн)», — сказано в повідомленні.

В цілому ж на транспортну галузь, у рамках проекту програми соціально-економічного розвитку, у наступному році заплановано виділити 2,358 млрд грн, а на житлово-комунальне господарство — 1,167 млрд грн.

Зокрема, на будівництво та реконструкцію автошляхів та транспортних вузлів міста передбачено 980,0 млн грн, на будівництво та реконструкцію трамвайних та тролейбусних ліній — 264,0 млн грн та на будівництво світлофорних та дорожніх об’єктів наступного року — 108,9 млн грн.

У відомстві також зазначили, що будівництво під’їзної автомобільної дороги від Червонозоряного проспекту до МА «Київ» (Жуляни) обійдеться у 70,0 млн грн, реконструкція та будівництво трамвайної лінії від вул. Гната Юри до ЗАТ «Кисневий завод» — 50 млн грн, будiвництво Подільського мостового переходу через річку Дніпро — 607,2 млн грн та на реконструкцію трамвайної лінії по вул. Глибочицькій закладено 40 млн грн.

Також на впровадження енергозберігаючих заходів у житлових будинках та бюджетних закладах планують виідлити 53,4 млн грн, на реконструкцію та модернізація ліфтів у житлових будинках — 78,1 млн грн (100 ліфтів) та протиаварійні роботи на 10-ти найбільш зсувонебезпечних ділянках у Києві обійдуться міському бюджету в 84,1 млн грн.

 

 

 
Коментарі (0)