ГоловнаНовини ЖКГТранспортНа перетин «кордону» в зоні АТО очікують сотні автомобілів

На перетин «кордону» в зоні АТО очікують сотні автомобілів

Автомобільні черги в пунктах в’їзду/виїзду на лінії розмежування в зоні проведення АТО збільшилися. Зокрема, станом на сьогоднішній ранок, перетнути «кордон» очікувало декілька сотень транспортних засобів.

На Донбасі збільшились автомобільні черги в контрольні пункти в’їзду-виїзду на лінії розмежування в зоні АТО. Про це повідомили у Державній прикордонні службі.

Зазначається, що станом на сьогоднішній ранок в КПВВ «Зайцеве» та «Мар’їнка» в напрямку виїзду на неконтрольовану територію на оформлення очікувало 150 та 120 автівок відповідно. Черга в зворотному напрямку складала 100 та 150 транспортних засобів.

Також, на «Новотроїцькому» перебувало 45 автомобілів в напрямку виїзду та 100 на в’їзд.

При цьому, на контрольному пункті в’їзду-виїзду «Гнутове» 70 транспортних засобів очікували на в’їзд з неконтрольованої території, а черга на виїзд була відсутня.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, так звана «Донецька народна республіка» планує поставки українського вугілля в країни Європи та Близького Сходу. У самопроголошеній республіці заявили, що це засіб отримання до бюджету певних сум.

 
Коментарі (0)