ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняНа перший етап реконструкції БСА витратять 500 млн грн

На перший етап реконструкції БСА витратять 500 млн грн

У серпні пройде тендер навиполненіе робіт першої черги реконструкції Бортницької станції аерації.

У серпні пройде тендер навиполненіе робіт першої черги реконструкції Бортницької станції аерації.

Підприємство ПрАТ «АК «Київводоканал» оголосило тендер на виконання ряду будівельних робіт по реконструкції на території Бортницької станції аерації (БСА), - випливає з оголошення компанії в системі державних закупівель ProZorro.

Як зазначається в тендерній інформації, конкурс був оголошений на виконання будівельних робіт з реконструкції споруд першої черги БСА. При цьому очікувана замовником вартість робіт зазначена обсягом 556,55 мільйона гривень.

В оголошенні прописано, що кінцевий термін подання тендерних пропозицій від потенційних підрядників-учасників конкурсу - 26 липень 2018 року. Самі ж тендерні торги заплановані на 31 серпня.

Нагадаємо, Бортницька станція аерації - єдина споруда для очищення стічних вод Києва та прилеглих міст і селищ. На станції проходять очистку всі стічні води побутових і промислових споживачів.

Раніше Верховна Рада ратифікувала кредитний договір з японським урядом про кредит для реконструкції БСА 2 вересня 2015 р Відповідну угоду з Японією було підписано влітку 2015 р

 
Коментарі (0)