ГоловнаНовини ЖКГПодіїНа початку наступного року Україна чекає черговий транш від МВФ

На початку наступного року Україна чекає черговий транш від МВФ

Украина надеется в начале следующего года Получить следующий транш в рамках программы МВФ на 17,5 миллиарда долларов и намерений в 2018 году выйти на долговые рынки с евробондам на сумму 2 млрд долларов
Україна сподівається на початку наступного року отримати наступний транш в рамках програми Міжнародного валютного фонду на 17,5 мільярда доларів і має намір в 2018 році вийти на боргові ринки з євробондами на суму 2 мільярди доларів, це повідомив міністр фінансів Олександр Данилюк в інтерв'ю Reuters.
 
Олександр Данилюк сказав, що прогрес в переговорах з МВФ залежить від створення Антикорупційного суду і досягнення домовленостей про тарифи на газ але перспектива таких домовленостей поки виглядає слабкою, пише видання.
 
Через зволікання з реформами, як зазначається, Києву не вдалося домовитися з ключовим кредитором про отримання траншу до кінця року, на що розраховував уряд. Міністр фінансів сказав, що, незважаючи на це, буде докладати зусиль для проведення реформ.
 
"Наразі у нас дійсно є деякі проблеми. Вони будуть вирішені", - сказав він.
 
"Що стосується грошей, я думаю, це буде на початку наступного року", - додав міністр.
 
За даними Національного банку, обсяг наступного траншу може становити близько 2 млрд дол.
 
У вересні цього року Україна повернулася на міжнародні ринки капіталу після реструктуризації комерційного боргу в 2015 році, розмістивши свій перший випуск євробондів на суму 3 млрд дол.
 
Олександр Данилюк сказав, що домовленості з МВФ передбачають, що в наступному році Київ може зайняти на ринку 2 млрд дол.
 
"Ми не будемо поспішати на ринок, але у нас є хороша історія, щоб розповісти інвесторам", - сказав він і додав, що запозичення підуть на виплати за боргами, а гроші МВФ будуть направлені на нарощування валютних резервів України. 

Если для вас мода и стиль - это не просто слова, тогда вам сюда. Хотите купить модные кроссовки, последние новинки от мировых брендов представлены на сайте http://fankyshop.net. пока кто то мечтает, вы уже станете владельцем долгожданной обуви.

 
Коментарі (0)