ГоловнаНовини ЖКГОСББНа Полтавщині виділили 2 млн грн на компенсацію «теплих кредитів» для населення та ОСББ

На Полтавщині виділили 2 млн грн на компенсацію «теплих кредитів» для населення та ОСББ

На нещодавній сесії Полтавської обласної ради схвалено рішення про виділення 2 млн грн. на компенсацію 10% річних за «теплими кредитами» для населення та ОСББ регіону
На нещодавній сесії Полтавської обласної ради схвалено рішення про виділення 2 млн грн. на компенсацію 10% річних за «теплими кредитами» для населення та ОСББ регіону, повідомляє прес-служба Держенергоефективності.
 
Це вдвічі більше порівняно із фінансуванням програми у 2017 році. Минулого року на обласну програму виділено 1 млн грн., які було повністю виплачено для відшкодування понад 4,5 тис. позичальників.
 
Регіон увійшов у десятку областей, які передбачили у цьому році найбільшу суму коштів на компенсацію населенню за «теплими кредитами». Лідером у цьому рейтингу залишається Львівщина, де на подібну програму у цьому році виділено 18 млн гривень.
 

Загалом, вже у 17 регіонах України профінансовано обласні програми здешевлення «теплих кредитів». Тож, населення має нагоду отримати подвійну компенсацію на утеплення житла: з державного та обласних бюджетів. 

 
Коментарі (0)