ГоловнаНовини ЖКГТранспортНа Полтавщині «закриють» дорогу для вантажівок

На Полтавщині «закриють» дорогу для вантажівок

У Полтавській області відзавтра перекриють рух вантажівок на кількох ділянках автомобільного шляху регіону. Це пов’язано руйнуванням дорожнього покриття.

У Полтавській області відзавтра перекриють рух автомобільною дорогою Дніпропетровськ-Царичанка-Кобеляки-Решетилівка. Причиною обмеження руху є руйнування покриття на автомобільному шляху. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Державного агенства автомобільних доріг.

Проїзд цією ділянкою заборонено вантажівкам, маса яких перевищує 10 тонн.

«Вводиться обмеження руху транзитного вантажного автотранспорту, маса якого перевищує 10 тонн, на ділянці від км 130+045 до км 175+945 або від перехрещення з автодорогою М-22 Полтава-Олександрія до перехрещення з автодорогою М-03 Київ-Харків-Довжанський. Об’їзд буде здійснюватися автодорогами М-22 Полтава-Олександрія та М-03 Київ-Харків-Довжанський через м. Полтава», - зазначається у повідомленні.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, в Україні планують покращити дороги. У Мініфраструктури говорять, що єдиний шлях - це будівництво шляхів за конфесійними договорами.

 
Коментарі (0)