ГоловнаНовини ЖКГБудівництвоНа порталі Дія модернізували дві будівельні послуги

На порталі Дія модернізували дві будівельні послуги

Тепер на порталі Дія можна вносити зміни в повідомлення про будівництво об’єктів класу наслідків CC1. А також вносити зміни або скасовувати містобудівні умови та обмеження
Тепер на порталі Дія можна вносити зміни в повідомлення про будівництво об’єктів класу наслідків CC1. А також вносити зміни або скасовувати містобудівні умови та обмеження. Це значно прискорить отримання послуг і як результат — дозволить швидко запускати будівництво, повідомляє "Україна Комунальна".
 
Так, тепер в Дії для користувачів доступні такі модернізовані послуги:
  • Повідомлення про початок будівельних робіт СС1 або внесення змін у зареєстроване повідомлення
  • Заява про надання містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки 
Ці сервіси актуальні під час повномасштабної війни, коли багато будинків постраждали через російську агресію та потребують відновлення. Адже під клас наслідків СС1 підпадає більшість невеликих будівель, які використовує малий і середній бізнес, невеликі громадські споруди й фермерські господарства, парники й теплиці. А також будинки, які зводять для переселенців та людей, що втратили житло через війну. 
 
Містобудівні умови та обмеження — головний інструмент контролю громади за будівництвом житлових комплексів та великих промислових об’єктів. 
 
Раніше для того, щоб внести зміни в зареєстровані заяви та повідомлення, доводилося відвідувати ЦНАП та кілька днів чекати на рішення. Тепер усе можна зробити онлайн у кілька кліків. Крім того, при поданні заяв майже всі дані підтягуються автоматично, тож користувачу не потрібно вносити інформацію вручну.
 

Нагадаємо, на порталі Дія можна повідомити про початок будівельних робіт СС1. Послугою вже скористалися 12,3 тисячі разів. Окрім цього, на порталі можна подати заяву про надання містобудівних умов та обмежень.  

 
Коментарі (0)