ГоловнаНовини ЖКГТранспортНа Прикарпатті відбудовують дороги

На Прикарпатті відбудовують дороги

На Західній Україні взялися за ремонт доріг. На поточний ремонт автошляхів держава виділила Івано-Франківщині майже 70 млн грн.

В Івано-Франківській області за 9 місяців поточного року на автомобільних дорогах загального користування виконано роботи з поточного ремонту та експлуатаційного утримання на суму 85,9 млн грн, з яких 68,8 млн грн - кошти державного бюджету. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Івано- Франківської ОДА. 

Так, обсяги будівництва, реконструкції та утримання доріг і  вулиць комунальної власності в населених пунктах Прикарпаття, за кошти субвенції з державного бюджету, склали 35,8 млн грн. 
 
Зокрема, лише на капітальний ремонт важливого для Коломийщини мостового переходу автодороги Коломия – Печеніжин скеровано 1 млн грн. Наразі, роботи з ремонту прикарпатських автодоріг тривають.
 
Як повідомляла «Україна Комунальна»,  Державне агентство автомобільних доріг України планує віддати дорожну ділянку "Київ-Чоп" (Львівська область, 187 км) на утримання приватної компанії.
 
«Укравтодор» збирається лише контролювати якість виконаних ремонтних робіт, яка буде оцінюватися за кількома критеріями, а саме: міцність покриття, частота прибирання від снігу, розмітка.
 
Коментарі (0)