ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГНа програму житлових субсидій передбачається 55 мільярдів

На програму житлових субсидій передбачається 55 мільярдів

В Раді хочуть виділити 55 мільярдів з нового Держбюджету-2018 на програму житлових субсидій.

В Раді хочуть виділити 55 мільярдів з нового Держбюджету-2018 на програму житлових субсидій.

Міністр соціальної політики Андрій Рева заявив, що у Держбюджеті 2018 року на фінансування програми житлових субсидій передбачено 55 мільярдів гривень.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на Facebook міністра.

«Незабаром депутати Верховної Ради у другому читанні розглядатимуть Бюджет - 2018. Коли парламентарі його підтримають, то країна отримає бюджет соціального розвитку. Адже, скажімо, на фінансування програми житлових субсидій виділено 55 млрд грн, на фінансування програми пільг по сплаті за житлово-комунальні послуги - 7 млрд грн, а на програму адресної державної соціальної допомоги - 123 млрд грн», -  зазначив Рева.

Як повідомлялося, 14 листопада Верховна Рада ухвалила в першому читанні законопроект «Про Державний бюджет України на 2018 рік».

Водночас Голова Верховної Ради Андрій Парубій на брифінгу 21 листопада заявив, що пропонуватиме народним депутатам розглянути у другому читанні в цілому держбюджет країни на 2018 рік на наступному пленарному тижні.

Нагадаємо, також при підготовці бюджету до другого читання уряд  має намір збільшити фінансування заходів з енергозбереження у 2018 році.

"Хочу запевнити: обіцянка про досягнення енергетичної незалежності буде виконана. За один рік ми цього не зробимо, але за середньострокову перспективу до 2020 року ми зможемо забезпечити себе власними ресурсами максимально", - зазначив Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман.

 

 
Коментарі (0)