ГоловнаНовини ЖКГТранспортНа пунктах пропуску в зоні АТО збільшилися автомобільні черги

На пунктах пропуску в зоні АТО збільшилися автомобільні черги

Автомобільні черги в пунктах в’їзду/виїзду на лінії розмежування в зоні проведення АТО збільшилися. Зокрема, станом на сьогоднішній ранок, перетнути «кордон» очікує майже тисяча транспортних засобів.

На Донбасі сьогодні майже тисяча автомобілів очікують у чергах на пунктах пропуску. Про це «Україні Комунальній» повідомили у Державній прикордонні службі.

«Сьогодні зранку в КПВВ «Зайцеве» та «Мар'їнка» на оформлення для перетину лінії розмежування на виїзд до неконтрольованої території очікувало 350 та 150 автівок відповідно. В напрямку в`їзду знаходилося 300 та 100 транспортних засобів. На контрольному пункті «Новотроїцьке» на виїзд очікувало 30 автівок, а черга на в'їзд з неконтрольованої території складала 15 автомобілів. На контрольному пункті в'їзду-виїзду «Гнутове» 50 автомобілів перебували в напрямку в'їзду, а черга на виїзд відсутня», - йдеться в повідомленні.

Також, у Держприкордонслужбі зазначають, що контрольні пункти продовжують працювати в штатному режимі.

Нагадаємо, на Донеччині відкрили новий контрольний пункт в’їзду/виїзду на лінії розмежування в зоні АТО. У Держприкордонслужбі сподіваються, що таким чином вдасться розвантажити інші пункти.
 

 
Коментарі (0)