ГоловнаНовини ЖКГТранспортНа реконструкцію Вінницького аеропорту збираються витратити 2,2 мільярда гривень

На реконструкцію Вінницького аеропорту збираються витратити 2,2 мільярда гривень

В 2019 році повномасштабну реконструкцію аеродрому міжнародного аеропорту «Вінниця». Інвестиції в першу чергу робіт складуть 1 млрд грн

В 2019 році повномасштабну реконструкцію аеродрому міжнародного аеропорту «Вінниця». Інвестиції в першу чергу робіт складуть 1 млрд грн. У планах оновити злітно-посадкову смугу, світлосигнальне обладнання, під’їзні дороги, освітлення, інженерні мережі, частково – перони.

Про це йдеться в повідомленні на сторінці мера Вінниці Сергія Моргунова в «Фейсбук».

«Розпочнемо цього року Таку колосальну фінансову підтримку отримаємо завдяки Уряду. Модернізація нашого летовища – серед пріоритетів у програмі розвитку авіаційної галузі держави.

Сучасний аеродромний комплекс дозволить збільшити пасажиропотік, урізноманітнити напрямки польотів, а також це важливо для створення логістичного хабу в регіоні у перспективі.

Реконструкція буде проводитись у комплексі. У планах оновити злітно-посадкову смугу, світлосигнальне обладнання, під’їзні дороги, освітлення, інженерні мережі, частково – перони. Загальна вартість всього проекту 2,2 млрд грн.

Сподіваємось, що перший рейс з оновленого аеропорту відбудеться до кінця 2019 року. Для Вінниці це дуже важливий і стратегічний проект, який пов’язаний з майбутнім міста. Приємно, що держава розуміє, а головне – підтримує необхідність розвитку регіональних летовищ, і ми разом реалізуємо це завдання», - зазначено в дописі.

 
Коментарі (0)