ГоловнаНовини ЖКГТранспортНа ремонт доріг Львівщини на наступний рік виділять понад 300 млн грн

На ремонт доріг Львівщини на наступний рік виділять понад 300 млн грн

На Львівщині затвердили 315 млн грн на ремонт доріг наступного року. Акцент буде робитися на дороги місцевого значення.

На Львівщині затвердили 315 млн грн на ремонт доріг наступного року. Акцент буде робитися на дороги місцевого значення.

Депутати Львівської облради затвердили Програму розвитку мережі й утримання автомобільних доріг, організацій та безпеки дорожнього руху на 2018-2020 роки.

Це рішення депутати прийняли на сесії 5 грудня, повідомляє кореспондент IA ZIK.

На фінансування програми у 2018 році затвердили 315 млн грн. Кошти скерують на будівництво, реконструкцію, ремонт та утримання доріг загального користування, а також співфінансування робіт на дорогах, яке буде проводитися за рахунок Державного бюджету; проведення робіт на дорогах загального користування за умови співфінансування з місцевих бюджетів та інших джерел; освітлення пішохідних переходів та аварійно небезпечних ділянок на дорогах, встановлення світлофорів, здійснення габаритно-вагового контролю. Закладено резервний фонд дорожньої інфраструктури у сумі 20 млн грн.

«Акцент буде робитися на дороги місцевого значення, оскільки вони переходять на баланс ОДА», – повідомив начальник управління розвитку інфраструктури і дорожнього господарства Львівської ОДА Роман Кокотайло.

Нагадаємо, раніше в Укравтодорі заявили, що вже за 4-5 років вдасться довести якість українських доріг до європейського рівня.

Нагадаємо, з 1 січня 2018 року в Україні запрацює Дорожній фонд. Кошти з нього витрачатимуть винятково на автошляхи.

 

 
Коментарі (0)