ГоловнаНовини ЖКГТранспортНа Різдво у Вінниці проїзд у транспорті буде безкоштовним

На Різдво у Вінниці проїзд у транспорті буде безкоштовним

Вінничани та гості міста на Різдво зекономлять на проїзді. Так, у Вінниці організовано безкоштовний проїзд у громадському муніципальному транспорті для всіх громадян.

На Різдво (7 січня) жителі Вінниці та гості міста матимуть змогу їздити у трамваях, тролейбусах та муніципальних автобусах загального користування безкоштовно. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Вінницької міської ради.

Так, КП «Вінницька транспортна компанія» провело дослідження і визначило необхідну кількість громадського транспорту у цей час.

«КП «Вінницька транспортна компанія» провело аналіз пасажирських перевезень на новорічні свята у попередні роки і визначило оптимальну кількість громадського транспорту, який буде працювати у час різдвяних свят», - зазначається у повідомленні.

Зауважимо, що 7 січня, муніципальний транспорт ходитиме за графіком вихідного дня.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у Тернополі курсуватимуть чеські тролейбуси. Міська влада закуповує транспорт з пробігом, який є дешевшим від нового, та вже оснащений телевізійними екранами та доступом до мережі Інтернет.

 
Коментарі (0)