ГоловнаНовини ЖКГТранспортНа столичних дорогах проводять ямковий ремонт

На столичних дорогах проводять ямковий ремонт

На вулицях столиці в усіх районах дорожники усувають ями на дорогах

 

На вулицях столиці в усіх районах дорожники усувають ями на дорогах, вручну і за допомогою техніки прибираютьсміття на транспортних артеріях, тротуарах, зупинкових комплексах, підземних переходах.

Так атодорівці з КП ШЕУ Деснянського району КК «Київавтодор» розпочали профілактичний ремонт по вул.Будищанській, ліквідовують аварійну ямковість струменево-ін’єкційним методом по вул. Теодора Драйзера, а також проводять заливку тріщин дорожнього покриття за допомогою спеціальної машини «Crafco» по вул. Оноре де Бальзака.

В Оболонському районі залатали ями на вулиці Кондратюка. На вулиці Газопровідній у Подільському районі ліквідували тріщини в асфальті на дорозі. На Володимирському узвозі триває укладання бруківки та заливки швів. Заливка тріщин на дорогах триває й у Дарницькому районі на проспекті Бажана.

На шляхопроводі біля станції метро «Дніпро», на естакаді-підкові дорожники закінчують очищення й обробку опор. Як повідомляє КК «Київавтодор», для зняття графіті й іншого забрудення використовують піскоструменеві установки. Загальна площа очистки — 2730 кв. м.

 

 

 
 
Коментарі (0)