ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГНа субсидії добавлять ще 10 мільярдів гривень

На субсидії добавлять ще 10 мільярдів гривень

В Міністерстві фінансів готують зміни до державного бюджету на поточний рік передбачають виділення додаткових 10 млрд гривень на фінансування субсидій

Крім запланованих на субсидії 40 млрд грн, в Міністерстві фінансів готують зміни до державного бюджету на поточний рік передбачають виділення додаткових 10 млрд гривень на фінансування субсидій, - повідомив віце-прем'єр-міністр Павло Розенко.

«Зміни до державного бюджету готуються зараз Мінфіном і не виключено, що там буде приблизно 10 млрд гривень додаткових в цьому році», - заявив Розенко.

15 травня Розенко повідомив, що компенсацію за заощаджену суму житлової субсидії може отримати близько 1,2-1,4 млн сімей. 

«За нашими оцінками, таке право можуть отримати приблизно від 1,2-1,4 млн українських сімей», - повідомив він і зазначив, що теплокомуненерго (ТКЕ) і облгази зобов'язані до 1 червня передати в управління соціального захисту населення перелік сімей, які заощадили субсидії, після чого вони будуть перевірені і до 1 липня буде сформовано перелік для виплати монетизованого залишку субсидії в сумі до 700 грн (еквівалент 100 куб. м газу), а самі виплати будуть здійснені до вересня. 

 
Коментарі (0)