ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2024-2025На сумчан чекають холодні батареї

На сумчан чекають холодні батареї

Після пасхальних вихідних у Сумах вимикатимуть опалення. Припинення подачі теплоносія пояснюють хорошою погодою. Теплопостачальники запевнили, що технічно готові завершити опалювальний сезон.

З 14 квітня у Сумах завершиться опалювальний сезон. Відповідне рішення 8 квітня ухвалила на своєму засіданні комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Сумської міськради.

У відомстві пояснили, що за даними синоптиків, погода протягом трьох днів становитиме більше 8 градусів тепла. 
 
«А такі умови, згідно з нормативами, є однією з підстав припинення опалювального сезону», – йдеться в повідомленні.
 
Відповідно до повідомлення, представники теплопостачальних організацій запевнили, що технічно готові до припинення подачі теплоносія до осель сумчан.
 
Крім того, у міській санстанції також не заперечують проти завершення опалювального сезону, але за умови дотримання санітарних норм у приміщеннях навчальних, лікувальних закладів та житлових будинків.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», сумчанам відмовили у залізничному сполученні із регіонами України. В «Укрзалізниці» своє рішення аргументували зменшенням пасажиропотоку та зношеністю рухомого складу пасажирських потягів.
 
Коментарі (2)
Коля Пухов
11 Квітня 2015 p. 19:21
Думаю, навіть якщо у квітні буде тепла погода , і буде виключене опалення у середині квітня, то плату за нього все одно нарахують як за увесь повний місяць.
Коля Пухов
12 Квітня 2015 p. 21:50
Батареи сегодня были очень горячими, поскольку на улице было +22. При всех недостатках режима Януковича батареи тогда грели правильно: чем холоднее на улице, тем теплее были батареи, а не наоборот, как сейчас.