ГоловнаНовини ЖКГЖитлоНа Сумщині виділять гроші на житлові кредити

На Сумщині виділять гроші на житлові кредити

У Сумській області вирішили виділити з місцевих бюджетів кошти на житлове пільгове кредитування молоді для придбання житла. Однак, цих коштів замало.

У Сумській області з місцевих бюджетів виділять понад 1,65 млн грн на пільгове довгострокове кредитування молоді для придбання житла. Про це повідомили у прес-службі Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву.

Найбільше коштів на молодіжне пільгове житлове кредитування передбачено у місцевому бюджеті міста Сум – 1,41 млн грн. У  бюджеті міста Шостка передбачено 11,4 тис. грн,  Глухова – 9,4 тис. грн. З обласного бюджету буде надано 223 тис. грн.

«На 2015 рік у обласному та міських бюджетах Сумщини на реалізацію пільгового житлового кредитування молоді передбачено понад 1,65 млн. грн. Цих коштів, звісно, недостатньо, щоби вирішувати житлове питання молоді в області. Очевидно, що самотужки подібні питання вирішувати місцевим органам влади дуже важко. Тож молодь Сумщини чекає на підтримку програми також і за рахунок коштів державного бюджету країни», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у Києві ввели в експлуатацію будинок, який був збудований по одній з програм державного житлового будівництва. Відтак, уже 8 родин стали власниками доступного житла.

 
Коментарі (0)