ГоловнаНовини ЖКГТранспортНа українській залізниці виявили тисячі несправностей

На українській залізниці виявили тисячі несправностей

На залізницях України при огляді залізничних переїздів з автобусним рухом виявлено тисячі несправностей. Наразі, дорожніми організаціями усунено менше 20% недоліків.

Залізничники при здійсненні осінніх комісійних оглядів залізничних переїздів виявили 8590 несправностей. Особлива увага приділялася переїздам з автобусним рухом. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі «Укрзалізниці».

«Оглянувши 2492 переїзди, фахівці виявили 8590 несправностей, з яких на сьогодні виправлено 5108, або 59%. У тому числі до компетенції залізниці віднесено 5569 недоліків і майже всі вони (83%) усунені», - йдеться у повідомленні компанії.

Зазначається, що на низькому рівні, залишається усунення несправностей, які належать до компетенції дорожніх організацій.

Примітно, підприємства шляхово-експлуатаційних організацій повинні усунути 2134 несправності, а усунули 18%. Інші підприємства зобов’язані виправити 887 недоліків – усунули лише 13%.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, «Укрзалізниця» планує у наступному році придбати чотири швидкісних пасажирських поїзди. Купувати рухомий склад залізничного транспорту будуть за рахунок власних коштів «Укрзалізниці».

 
Коментарі (0)