ГоловнаНовини ЖКГТранспорт«Укрзалізниця» обіцяє нові поїзди

«Укрзалізниця» обіцяє нові поїзди

«Укрзалізниця» планує у наступному році придбати чотири швидкісних пасажирських поїзди. Купувати рухомий склад залізничного транспорту будуть за рахунок власних коштів «Укрзалізниці».

ПАТ «Укрзалізниця» має намір наступного року закупити чотири нових швидкісних пасажирських потяги. Придбання потягів закладено у фінансовому плані «Укрзалізниці» на 2016 рік. Про це журналістам повідомив Міністр інфраструктури Андрій Пивоварський, передає «Уніан».

«Перше – це кошти від підвищення тарифів на вантажні перевезення. Друге – зменшення корупції та прозорі закупівлі. У поточному році завдяки цьому нам вдалося заощадити сотні мільйонів гривень», - сказав він.

Чиновник також відмітив, що шанси на перемогу у тендері на поставки поїздів мають вітчизняні виробники, адже обиратимуть компанії з найнижчою ціновою пропозицією та найвищою якістю техніки.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, «Укрзалізниця» розраховує у наступному році відреставрувати залізничну інфраструктури та потяги за 20 млрд грн. Цьогоріч на аналогічні цілі було витрачено в десять разів менше.

 
Коментарі (0)