ГоловнаНовини ЖКГГазопостачанняНа українському ринку з’явиться ще один міжнародний газовий трейдер

На українському ринку з’явиться ще один міжнародний газовий трейдер

Нова дочірня компанія міжнародного енерготрейдера невдовзі отримає ліцензію, що дозволить їй безпосередньо постачати газ кінцевим споживачам в Україні.

Нова дочірня компанія міжнародного енерготрейдера невдовзі отримає ліцензію, що дозволить їй безпосередньо постачати газ кінцевим споживачам в Україні.

Українська дочірня компанія міжнародного енерготрейдера з реєстрацією в Швейцарії DufEnergy 23 листопада отримає ліцензію на постачання природного газу на території України.

Про це йдеться в проекті рішення НКРЕ, повідомляє "Українська правда ".

Ця ліцензія дозволить компанії безпосередньо постачати газ кінцевим споживачам в Україні.

Засновниками DufEnergy Ukraine виступають DufEnergy Trading SA (Швейцарія) і DufEnergy SA (Люксембург).

Директором представництва призначена Зоя Головіна.

Нагадаємо, трейдер DufEnergy в кінці квітня заснував в Україні свою дочірню компаніюдля торгівлі природним газом та іншими енергоресурсами DufEnergy Ukraine (Київ).

Основним ліцензованим видом діяльності DufEnergy Ukraine є торгівля природним газом. Крім того, в української дочки є виробництво і торгівля електроенергією, а також металами, рудами і промисловими хімічними речовинами.

У листопаді 2016 р швейцарська DufEnergy Trading SA підписала договори на транспортування і зберігання природного газу з оператором ГТС, компанією "Укртрансгаз".

 DufEnergy Trading SA з центральним офісом в Лугано (Швейцарія) займається торгівлею електроенергією, природним газом і скрапленим природним газом (LPG).

Додамо, що засновниками DufEnergy Ukraine виступають DufEnergy Trading SA (Швейцарія) і DufEnergy SA (Люксембург).

 

 
Коментарі (0)