ГоловнаНовини ЖКГЖитлоНа Івано-Франківщині учасників ООС отримали земельні наділи площею 542,6 гектара

На Івано-Франківщині учасників ООС отримали земельні наділи площею 542,6 гектара

На сьогодні 1 875 учасників АТО (ООС) вже завершили процедуру оформлення та отримали у власність на території Івано-Франківській області земельні ділянки загальною площею 542,6 гектара.
На сьогодні 1 875 учасників АТО (ООС) вже завершили процедуру оформлення та отримали у власність на території Івано-Франківській області земельні ділянки загальною площею 542,6 гектара. З них 251 військовий отримав наділи загальною площею 198 га, надані безпосередньо Головним управлінням Держгеокадастру в Івано-Франківській області.
 
Загалом від часу запровадження ініціативи щодо надання земельних ділянок учасникам бойових дій, до Головного управління Держгеокадастру в Івано-Франківській області та органів місцевого самоврядування регіону із заявами про отримання землі звернувся 7 451 учасник АТО (ООС), з них 676 військових звернулися до органів Держгеокадастру Івано-Франківщини.
 
За цей період Головним управлінням Держгеокадастру в Івано-Франківській області та органами місцевого самоврядування регіону військовим надано 4 266 дозволів на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність загальною площею 1 485,4 га (безпосередньо Головним управлінням надано дозволи на розробку проектів землеустрою на 620 земельних ділянок загальною площею 482,3 гектара).
 

На сайті Держгеокадастру розміщено покрокову схему дій для допомоги учасникам АТО (ООС) та членам родин загиблих воїнів, котрі бажають отримати земельні ділянки. 

 
Коментарі (0)