ГоловнаНовини ЖКГЖитлоНа Івано-Франківщині «викроїли» гроші на молодіжне житло

На Івано-Франківщині «викроїли» гроші на молодіжне житло

В Івано-Франківській області виділили кошти на житло для молоді. Гроші будуть направлені на розвиток молодіжного житлового будівництва та на дофінансування житлових кредитів.

В Івано-Франківській області молодь планують забезпечити житлом на 3 млн грн. Кошти виділять з місцевих бюджетів. Відповідне рішення було прийнято на сесії облради. Про це повідомили у прес-службі Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву.

Зокрема, бюджет регіону на 2015 рік передбачає збільшення фінансування програми розвитку молодіжного житлового будівництва в області на 2013-2017 роки на 1 млн. грн. Ще 291 тис. грн виділять на дофінансування кредитів, які були надані 2 сім’ям у минулому році.

«У зв’язку зі значним падінням реальних доходів громадян та ряду інших факторів, загострилася і проблема незабезпеченості молодих сімей власним житлом. Це чудово розуміють і депутати Івано-Франківської обласної ради, які своїм рішенням про збільшення фінансування програми молодіжного житлового будівництва в області, збільшили можливості для молодих сімей придбати власне житло за сприяння держави», - зазначається у повідомленні.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, в Івано-Франківську родини «розібрали» «доступне» житло. Будинок, де сім’ї придбали квартири, вже зданий в експлуатацію.

 
Коментарі (0)