ГоловнаНовини ЖКГНовини ЖКГНа відбудову паркану житомирського кладовища виділено майже півмільйона

На відбудову паркану житомирського кладовища виділено майже півмільйона

Житомирські комунальники слідкують за станом кладовищ. На відбудову паркану кладовища з бюджету міста виділено майже 470 тис. грн.
На Смолянському кладовищі житомирські комунальники продовжують замінювати огорожу, що почала обвалюватись. Станом на 9 серпня 2013 року працівниками комунального підприємства «Спецкомбінат» продовжуються роботи по заміні огорожі на Смолянському цивільному кладовищі. Про це «Україні Комунальній» повідомили у  прес-службі Житомирської  міськради.
 
«Житомирською міською радою з бюджету було виділено 470 тисяч гривень. Вже збудовано 8 секцій нової огорожі, і наразі продовжується роботи. Зараз будуються фундаменти та місця для сміттєвих баків.
 
Так,  нова огорожа буде збудована вздовж вулиці Селецької, (паралельно військовому кладовищу), загальна довжина відновлюваного учаску складе близько 350 м», - розповідає провідний спеціаліст комунального відділу управління комунального господарства міської ради Іван Гладич.

 

Нагадаємо, що руйнування огорожі особливо проявилося цього року, секції почали завалюватись одна за одною, тому міськвиконкомом було прийнято рішення зробити нову огорожу.
 
Коментарі (0)