ГоловнаНовини ЖКГБудівництвоНа відновлення критично важливої логістичної інфраструктури спрямують 1,8 мільярда гривень

На відновлення критично важливої логістичної інфраструктури спрямують 1,8 мільярда гривень

За новими бюджетними програмами на відновлення мереж залізничного сполучення Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури отримає 912 млн 204 тис. гривень.
Уряд ухвалив рішення про спрямування коштів гранту за проектом «Відновлення критично важливої логістичної інфраструктури та мережевого сполучення» у сумі 1,8 млрд гривень на відновлення критично важливої логістичної інфраструктури, пише "Україна Коумнальна".
 
За новими бюджетними програмами на відновлення мереж залізничного сполучення Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури отримає 912 млн 204 тис. гривень. Державне агентство відновлення та розвитку інфраструктури України отримає 916 млн 226 тис. гривень на відновлення автомобільних мереж.
 

«Відновлення критичної інфраструктури є пріоритетним напрямком нашої роботи, на рівні з відбудовою житла, соціальної інфраструктури та створенням робочих місць. Можливість швидко відновлювати залізничну та автомобільну інфраструктуру в умовах закритого неба та блокування морських шляхів є надзвичайно важливим. Наразі залізничний і автомобільний транспорт відіграє ключову роль у забезпеченні функціонування нашої економіки, воєнної логістики та пасажирських перевезень. Завдяки цьому проекту ми отримаємо змогу профінансувати закупівлю модульних автодорожніх мостів та матеріалів для термінового ремонту доріг. Також кошти буде спрямовано на виробництво фітингових платформ для збільшення обсягів контейнерних перевезень, а також закупівлю матеріалів та обладнання для ремонту важливих залізничних мостів. Дякую міжнародним партнерам за надану допомогу», – зазначив Віце-прем’єр-міністр з відновлення України – Міністр розвитку громад, територій та інфраструктури України Олександр Кубраков. 

 
Коментарі (0)