ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГНа відновлення інфраструктури Донеччини надійшло 2,2 млрд. грн.

На відновлення інфраструктури Донеччини надійшло 2,2 млрд. грн.

Із загального фонду на ремонт об’єктів інфраструктури Донеччини надійшло майже 2,2 млрд. грн.

Про це повідомив голова Донецької обласної ВЦА Павло Жебрівський на своїй сторінці у Facebook.

«2,2 млрд гривень коштів загального фонду, переміщених з тимчасово неконтрольованої території, вже надійшли на рахунки області. Будівельні проекти затверджено. Підрядників усіх робіт визначатиме виключно система електронних торгів «Прозорро». Сьогодні на апаратній нараді в Донецькій ОДА оголосив про своє рішення створити постійно діючу робочу группу», - повідомив Павло Жебрівський.

За його словами, члени робочої групи працюватимуть безпосередньо на місцях і прийматимуть як документацію, так і введення об’єктів в експлуатацію.

«Реалізація інфраструктурного плану - це візитівка обласної влади. Корупційні спроби каратимуться суворо і публічно. Від того, наскільки ефективно ми використаємо кошти, залежить дуже багато для майбутнього Донбассу», - додав він.

Як повідомлялося Жебрівським раніше на Донеччині цього року планують відновити 871 об’єкт інфраструктури. За його словами крім бюджетних 2,5 млрд. грн., на відновлення витратять кредитні кошти Європейського інвестиційного банку, Державного фонду регіонального розвитку, екологічний збір і перехідні залишки Донецької ОВЦА — загалом близько 6 млрд. грн.

 

 
Коментарі (0)