ГоловнаНовини ЖКГБудівництвоНа відновлення пошкодженої інфраструктури Харківської області виділено 400 млн грн

На відновлення пошкодженої інфраструктури Харківської області виділено 400 млн грн

Уряд під час засідання 13 вересня схвалив розпорядження про виділення з резервного фонду державного бюджету 400 млн грн для Харківської обласної військової адміністрації
Уряд під час засідання 13 вересня схвалив розпорядження про виділення з резервного фонду державного бюджету 400 млн грн для Харківської обласної військової адміністрації, про це повідомила пресслужба Кабміну.
 
Кошти будуть спрямовані на ліквідацію наслідків бойових дій та відновлення інфраструктури населених пунктів Харківської області.
 
Крім того, Кабінет Міністрів вніс зміни до «Положення про Державну комісію з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій», які дозволяють створювати координаційні робочі групи з усунення наслідків руйнувань та відновлення об’єктів життєзабезпечення населення, зруйнованих внаслідок збройної агресії росії. Керівником робіт з ліквідації наслідків руйнації енергетичної інфраструктури внаслідок збройної агресії визначено Міністра енергетики Германа Галущенка.
 

Таке рішення дасть змогу оперативно реагувати на надзвичайні ситуації в паливно-енергетичному комплексі України та ліквідовувати наслідки військових руйнувань критичної інфраструктури. 

 
Коментарі (0)