ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняНа відновлення водопостачання в Миколаєві виділено 56 млн гривень

На відновлення водопостачання в Миколаєві виділено 56 млн гривень

Кабінет міністрів України виділив з резервного фонду державного бюджету 56 млн грн на відновлення водопостачання у місті Миколаїв.
Кабінет міністрів України виділив з резервного фонду державного бюджету 56 млн грн на відновлення водопостачання у місті Миколаїв. Відповідне рішення прийнято  3 травня. 
 
Про це повідомила пресслужба Міністерства розвитку громад та територій України. 
 
"Забезпечення належної роботи підприємств житлово-комунального господарства, що є об’єктами критичної інфраструктури, є одним із пріоритетів уряду. Тому сьогоднішнє рішення є вкрай важливим та необхідним. Відтак виділені кошти будуть спрямовані на відновлення водопостачання у Миколаєві, де пошкоджено водогін. Наразі частина людей у місті залишилась без води. Тому ми маємо цю проблему вирішити", - йдеться у повідомленні.
 
Документ передбачає виділення коштів на безповоротній основі для надання фінансової підтримки МКП "Миколаївводоканал". Зокрема, кошти будуть спрямовані на буріння нових артезіанських свердловин. 
 
Нагадаємо, раніше відповідно до розпорядження “Про виділення коштів з резервного фонду державного бюджету для фінансової підтримки КП “Чернігівводоканал” Уряд спрямовує 150 млн грн на відновлення централізованого водопостачання і водовідведення у місті Чернігів. 
 
Зокрема, кошти направлено на:
  • реконструкцію водопровідної насосної станції № 2 «Подусівка» та трансформаторних підстанцій з улаштування автономного джерела живлення;
  • інші заходи, необхідні для відновлення надання послуг споживачам з централізованого водопостачання та водовідведення. 
 
Коментарі (0)