ГоловнаНовини ЖКГПодіїНа Великдень дощі найбільш імовірні в західній частині України

На Великдень дощі найбільш імовірні в західній частині України

До кінця поточного тижня в Україні очікується тепла та суха погода. Істотні опади малоймовірні в більшості областей. На Великдень дощі найбільш вірогідні в західній частині України, також очікується зниження температури повітря на 3-6 градусів.
До кінця поточного тижня в Україні очікується тепла та суха погода. Суттєві опади малоймовірні в більшості областей. У кінці тижня місцями пройдуть дощі в західних областях, прогнозує Укргідрометцентр. 
 
Вологий масив досягне 26, 27 та 28 квітня Вінницької області, Житомирщини та Київщини. На решті території України втримається суха повітряна маса.
 
Температура повітря поступово підвищуватиметься. Уночі заморозки відступатимуть: очікується +4...+10 градусів, на півдні до +8...+14 градусів. Вдень температура підвищиться до +15...+24 градусів.
 
На Великдень дощі найбільш імовірні в західній частині України, також очікується зниження температури повітря на 3-6 градусів.
 
Погода в Києві до кінця тижня буде теплою. Температура повітря в нічні години становитиме +7...+12 градусів, а впродовж дня +18...+23 градуси.
 

У Великодню ніч у столиці температура повітря становитиме +9...+12 градусів. Удень 28 квітня є ймовірність дощу, температура повітря коливатиметься близько +20 градусів. 

 
Коментарі (0)