ГоловнаНовини ЖКГТранспортНа вересень – жовтень продовжено курсування літнього поїзда № 227/228 Київ – Бердянськ

На вересень – жовтень продовжено курсування літнього поїзда № 227/228 Київ – Бердянськ

Укрзалізниця продовжила на осінній період курсування літнього поїзда № 227/228 Київ – Бердянськ. Він курсуватиме з 22 вересня по 15 жовтня через день.

На прохання мешканців південної частини Запорізької області та громадян, які приїжджають на оздоровлення до курортів Бердянська, Укрзалізниця продовжила на осінній період курсування літнього поїзда № 227/228 Київ – Бердянськ. Він курсуватиме з 22 вересня по 15 жовтня через день.

«Зважаючи на значний попит пасажирів на перевезення залізничним транспортом до цілющих бердянських курортів і зворотно, ми продовжили курсування літнього поїзда Київ – Бердянськ на осінь. Наші фахівці проаналізують, на скільки  поїзд буде заповнений  у вересні та у жовтні, і якщо попит буде, розглянемо можливість його курсування також у зимовий період»,  –  повідомив керівник ПАТ «Укрзалізниця» Євген Кравцов.
 
За його словами, одним із пріоритетних завдань Укрзалізниці є забезпечення можливості громадянам швидко і зручно подорожувати країною. Надійним транспортним зв’язком повинні бути забезпечені всі населені пункти, які мають доступ до залізничної інфраструктури. «Саме тому фахівці Укрзалізниці посилено працюють над удосконаленням маршрутної мережі поїздів далекого сполучення, і вже дуже скоро ми запропонуємо низку зручних напрямків, на які очікують люди», – наголосив Євген Кравцов.
 
Поїзд № 227/228 Київ – Бердянськ курсуватиме з 22 по 15 жовтня через день, з Києва по парних датах, з Бердянська – по непарних. Відправлення з Києва о 19:07 та прибуття до Бердянська наступного дня о 10:10. Зворотно з Бердянська відправлення о 17:37 та прибуття до Києва наступного дня о 10:07. Поїзд прямуватиме, зокрема, через ст. ім. Т.Шевченка (м. Сміла), Знам’янку, П’ятихатки, Дніпро та Синельникове.
 
У складі поїзда  – плацкартні та купейні вагони. Квитки на цей поїзд можна придбати на сайті Укрзалізниці та в залізничних касах.
 
Коментарі (0)