ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГНа водопостачання Донеччини спрямували мільйони гривень

На водопостачання Донеччини спрямували мільйони гривень

Уряд продовжує боротися за відновлення інфраструктури в Донецькій області. На відбудування систем водопостачання регіонів уряд спрямував мільйони гривень.

Уряд спрямував більше 50 млн грн на відновлення водопостачання Донецькій області та 10,5 млн грн на відновлення житла у Слов’янську. Про це заявив Віце-прем’єр-міністр Володимир Гройсман, передає прес-служба Міністерства регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ.

«Уряд підтримав пропозицію Мінрегіону щодо перерозподілу частини коштів резервного фонду держбюджету на користь відновлення пошкодженої під час бойових дій інфраструктури окремих територій Донецької області. Зокрема, спрямував субвенцію з держбюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій, передбачену у 2014 році Донецькій області, саме на відновлення систем централізованого водопостачання та водовідведення, пошкоджених під час проведення антитерористичної операції. Мова йде про 50,3 мільйонів гривень», – сказав пан Гройсман. 
 
За його словами, уряд також за пропозицією Мінрегіону додав до напрямів, за якими можуть використовуватися кошти резервного фонду державного бюджету і напрям «відновлення об’єктів інфраструктури, пошкоджених чи зруйнованих внаслідок проведення антитерористичної операції на Донбасі та вирішення питань тимчасово переміщених осіб».
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», частина Донецька продовжує стикатися з енергетичними проблемами. Зокрема, три райони міста перебувають без електрики в результаті проведення бойових дій.
 
Коментарі (0)