ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаТри райони Донецька перебувають без електрики

Три райони Донецька перебувають без електрики

Частина Донецька продовжує стикатися з енергетичними проблемами. Зокрема, три райони міста перебувають без електрики в результаті проведення бойових дій.

У деяких районах Донецька городяни продовжують жити без електроенергії. Зокрема, без світла залишаються споживачі Куйбишевського, Київського та Петрівського районів. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Донецької міської ради.

У Петровському районі без світла знаходиться мікрорайон Трудовскі; в Куйбишевському районі: 16 п'ятиповерхових будинків, 1 дев'ятиповерховий і 1800 будинків приватного сектору селища Жовтневий, частково знеструмлено мікрорайон Застанційний; у Київському районі: будинки приватного сектору мікрорайону Привокзальний.
 
«Фахівці ДТЕК Донецькобленерго і ДТЕК ПЕМ-Енерговугілля продовжують вести роботи з ремонту і заміни ліній електропередачі, пошкоджених в результаті бойових дій. Відновлено електропостачання 1,5 тисяч жителів мікрорайону Смолянка в Куйбишевському районі міста», - повідомили в міськраді.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», НКРЕКП вирішила проблему оплати за електроенергію населення, що проживає у квартирах цокольних поверхів житлових будинків. Для даної категорії споживачів будуть діяти тарифи для населення, яке проживає в звичайних квартирах.
 
Коментарі (0)