ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГНа Волині понад 25000 споживачів користуються онлайн-сервісом «Особистий кабінет»

На Волині понад 25000 споживачів користуються онлайн-сервісом «Особистий кабінет»

У компанії «Волиньгаз» переконані, що перевага онлайн-сервісу полягає у його багатофункціональності

Безпосередньо рік «Особистий кабінет» на сайті 104.ua став одним із найпопулярніших каналів комунікації споживачів із ПАТ «Волиньгаз». Зараз сервісом користується уже понад 25 тисяч споживачів області.

Про це повідомляє «РБК-Україна» з посиланням на  прес-службу компанії.

За увесь час роботи інтернет-ресурсу клієнти компанії передавали показання лічильників більше сотні тисяч разів.

Найзатребуванішим «Особистий кабінет» став для мешканців обласного центру Волині, та у містах обласного підпорядкування, де налічується найбільша кількість споживачів, які потребують оперативного вирішення так званих «газових» питань.

«Перевага онлайн сервісу полягає у його багатофункціональності та можливості за декілька хвилин, без відвідування центрів обслуговування, вирішувати широкий перелік питань - від внесення показань лічильника, перевірки стану особового рахунку та перегляду історії платежів, до завантаження рахунку та його оплати. Також, з допомогою сервісу споживачі, які отримують субсидії, можуть оперативно отримати інформацію про розмір її нарахування», - розповідає начальник клієнтського сервісу ПАТ «Волиньгаз» Юрій Петрук.

Зокрема, сервіс дає можливість в режимі онлайн поставити запитання фахівцям газової компанії та отримати вичерпну консультацію. За рік через «Особистий кабінет» надійшло майже 5 тисяч листів від споживачів. 

«Особистий кабінет» доступний для користування як побутовим споживачам, так фізичним особам-підприємцям, на чиї імена відкрито особовий рахунок.

 

 
Коментарі (0)