ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГНа всіх дорогах перевірять якість ремонту за кредитні гроші

На всіх дорогах перевірять якість ремонту за кредитні гроші

Мінінфраструктури у 2016-2017 роках планує провести перевірку якості ремонту всіх доріг за рахунок раніше залучених коштів Світового банку. Для цього, відомство запросить іноземних інспекторів.

Міністерство інфраструктури планує реалізувати проект із незалежного контролю якості проведення ремонтних робіт на всіх автомобільних дорогах країни. На це будуть направлять залучені кошти Світового банку. Про це йдеться у річному звіті про хід і результати виконання програми діяльності уряду в 2015 році.

Виконувати перевірку ремонту автошляхів будуть іноземні аудитори в період 2016-2017 років.

«У рамках реалізації спільного зі Світовим банком «Другого проекту покращення автомобільних доріг та безпеки руху» досягнуто домовленості про залучення незалежного консультанта для перевірки якості виконуваних робіт на автодорогах загального користування державного значення протягом 2016-2017 років», – йдеться у звіті.

Зауважимо, що минулого року Міністерство інфраструктури залучило австрійську компанію IC consolenten для проведення незалежної оцінки якості виконання ремонту автомобільних доріг у Київській області.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, Кабмін розпорядився у січні освоїти більше 250 млн грн. на ремонт та експлуатаційне утримання доріг. Однак, відповідне розпорядження уряд затвердив лише 27 січня, тобто цю суму було виділено на 2 робочих дні минулого місяця.

 
Коментарі (0)