ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаНа вулиці Луганська повертається освітлення

На вулиці Луганська повертається освітлення

Роботи з відновлення вуличного освітлення ведуться щодня. Комунальники Луганська ліквідували пошкодження, короткі замикання і обриви проводки на деяких вулицях міста.

Луганські комунальники ліквідували пошкодження, короткі замикання і обриви проводки на ряді вулиць міста. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Луганської міської ради.

Спеціалісти «Міськсвітла» ліквідували пошкодження, короткі замикання і обриви по вулицях: Автострадна, Азовська, Шмідта, Радгоспна, Тімірязєва, Ризька, Ломоносова, Чайкіної, вул. Громова, Веселогоровська. А також в кварталах Героїв Сталінграда, Південний, Ленінського комсомолу, Гайового, 1-й Мікрорайон.

«Працівниками міського комунального підприємства «Міськсвітло» була виконана перетяжка проводу, який провис, на опорах ліній зовнішнього освітлення у Ленінському та Артемівському районах, - повідомили на підприємстві», - йдеться в повідомленні.

Зокрема, роботи виконувалися по вулицях Краснодонська, 50 років Утворення СРСР, Дніпровська, а також по вулиці Ліньова і Ризька.

Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», Луганськ втрачає залізничне сполучення з іншими обласними центрами та столицею. Так, з 15 листопада було обмежено маршрут поїзда Одеса-Луганськ, а з 20-го подібні зміни чекають маршрут поїзда Київ-Луганськ.
 
Коментарі (0)