ГоловнаНовини ЖКГТранспортНа вулицях Харкова обмежать рух транспорту

На вулицях Харкова обмежать рух транспорту

У Харкові буде заборонено рух транспорту по кількох вулицях міста. Обмеження на проїзд введено у зв’язку з виконанням робіт з капітального ремонту трамвайних колій та ремонтом шляхопроводу пр. Льва Ландау.

У Харкові щодня з 9:30 до 16:00 з 6 по 20 грудня буде заборонено рух транспорту по пр. Московському - на ділянці від вул. Польової до вул. Мефодіївської при русі в напрямку вул. Соїча. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Харківської міської ради.

Як йдеться у повідомленні, це пов'язано з капітальним ремонтом трамвайних колій на пр. Московському (Корсиківський шляхопровід).

Об'їзд закритої ділянки буде здійснюватися таким чином: пр. Московський - вул. Польова - вул. Плеханівська - пр. Московський.

Окрім того, на час робіт буде організовано односторонній рух транспорту по вул. Польовій - на ділянці від пр. Московського до вул. Плеханівської при русі у бік вул. Плеханівської.

В цей же час, рух тролейбусів по пр. Московському - на ділянці від вул. Енергетичної до розворотного кола тролейбусів «вул. Броненосця «Потьомкін» буде заборонено.

Тролейбус №13 курсуватиме так: парк «Зустріч» - вул. Харківських Дивізій - пр. Московський - ст. м. «Проспект Московський».

Примітно, 7 та 8 грудня з 9:00 до 15:30 у зв’язку з проведенням поточного ремонту шляхопроводу по пр. Льва Ландау (раніше - пр. 50-річчя СРСР), також буде обмежено рух транспорту на пр. Московському.

Зокрема, рух заборонять по пр. Московському, в районі шляхопроводу на пр. Льва Ландау, по смузі руху від пр. Маршала Жукова в бік вул. Енергетичної.

Нагадаємо, у Луцьку з наступного тижня перекриють одну з вулиць міста у зв’язку з проведенням обрізки дерев. Обмеження руху діятимуть по декілька годин шість днів.

 
Коментарі (0)