ГоловнаНовини ЖКГТранспортНа вулицях Харкова обмежили авторух

На вулицях Харкова обмежили авторух

Реконструкція тепломагістралей і ремонт дорожнього покриття стали причиною перекриття авторуху на деяких вулицях Харкова.

На деяких вулицях Харкова змінять принцип руху. Під коригування потрапили вул. Клапцова, вул. Клочківської і пр. Перемоги. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Харківської міської ради.

За інформацією прес-служби, рух транспорту по вулиці Клапцова - на ділянці від перехрестя з Комсомольським шосе до будинку №6А - буде заборонено з 16 липня по 1 серпня. 

Як повідомили в Департаменті транспорту, це пов'язано з проведенням аварійно-відновлювальних робіт на тепломагістралі по вул. Клапцова.
 
Крім того, рух транспорту по вул. Клочківській - на ділянці від вул. Новгородської до вул. Отакара Яроша - тимчасово обмежено. Це пояснили капітальним ремонтом вул. Клочківській.
 
Також, 11 липня по 3 серпня обмежено рух по лівій смузі в бік пр. Перемоги, з 4 по 17 серпня - по правій. Рух транспорту організовано по зустрічній смузі.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», на одній з вулиць Харкова затримається обмеження руху. У зв'язку з цим автобуси, що курсують на цій ділянці шляху, будуть спрямовані за зміненим маршрутом.
 
Коментарі (0)