ГоловнаНовини ЖКГТранспортНа захід країни вирушать додаткові поїзди

На захід країни вирушать додаткові поїзди

Відзавтра і протягом майже місяця з Києва до Івано-Франківська курсуватиме додатковий поїзд. Зміни введені для кращого забезпечення перевезення пасажирів у сполученні Київ – Тернопіль – Чортків – Заліщики.

Для забезпечення перевезення пасажирів у сполученні  Київ – Тернопіль – Чортків – Заліщики замість поїзда №117/118 Київ-Чернівці, який з 7 червня змінив маршрут курсування, «Укрзалізниця» призначила додатковий поїзд №457/458 Київ – Івано-Франківськ. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Державної адміністрації залізничного транспорту.

Згідно з повідомленням, у складі поїзда 12 вагонів: 8 купейних і 4 плацкартних. Він курсуватиме з Києва до Івано-Франківська у період з 13 червня по 5 липня через день по непарних числах. У зворотному напрямку - з 14 червня по 6 липня через день по парних числах. Час відправлення поїзда з Києва - 15:39, прибуття до Івано-Франківська -  8:54.  Відповідно з Івано-Франківська – 11:42, на станцію Київ-Пасажирський – 4:36.

Окрім того зазначається, що «Укрзалізниця» розглядає можливість зміни маршрутів інших поїздів, які будуть забезпечувати залізничне сполучення на ділянці Київ – Тернопіль – Чортків – Заліщики.  

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, з 7 червня 2014 року «Укрзалізниця» змінила маршрут курсування поїзда №118/117 Чернівці – Київ через територію Молдови, завдяки чому поїзд прискорився у напрямку Чернівців на 1:46, а у напрямку Києва – на 1:35.

 
Коментарі (0)