ГоловнаНовини ЖКГЖитлоНа Закарпатті молоді видаватимуть кредити на доступне житло

На Закарпатті молоді видаватимуть кредити на доступне житло

У Закарпатській області виділили майже 2,5 мільйони гривень на молодіжне житлове кредитування. Відтак, скористатися програмою зможуть не лише молоді родини, а й одинокі молоді громадяни, які потребують покращення житлових умов.

У Закарпатській області на молодіжне житлове кредитування спрямують 2,415 млн грн. Про це повідомили у прес-службі Державного фонду сприяння молодіжному житловому кредитуванню.

Планується, що кошти будуть направлені на реалізацію програми пільгового житлового кредитування молоді. Скористатися програмою зможуть як молоді сім’ї, так і одинокі молоді люди, які потребують покращення житлових умов.

«Передбачені у обласному бюджеті кошти будуть використані на кредитування житла молодим сім’ям та одиноким молодим громадянам, що потребують покращення житлових умов.  Для великої кількості жителів Закарпаття, в першу чергу для молоді, житлові програми – це єдина можливість придбати житло. Місцеві ради передбачають у власних бюджетах кошти на програму пільгового молодіжного кредитування, але охопити всіх, хто потребує такої допомоги, не в змозі. Тож громадськість Закарпаття очікує, що фінансування програм забезпечення доступним житлом, зокрема молоді, зрештою фінансуватиметься й за рахунок Державного бюджету України», - зазначили у фонді.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у Харкові влада виділила на програми доступного житла та молодіжного кредитування більше 20 млн грн. Зазначається, що відсоткова ставка по такому кредиту залежатиме від стажу роботи у бюджетній сфері.

 
Коментарі (0)