ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїНа Закарпатті сталася аварія на газопроводі

На Закарпатті сталася аварія на газопроводі

На Закарпатті стався витік газу унаслідок буріння свердловини поблизу с. Руські Комарівці. Наразі тривають відновлювальні роботи.

17 листопада, внаслідок буріння на одній зі свердловин Русько-Комарівського газового родовища поблизу населеного пункту Ужгородського району стався неконтрольований витік газу та азоту в атмосферу. Про це «Україні Комунальній» у прес-службі ДСНС у Закарпатській області.

Зазначається, що місце витоку знаходиться за 3 кілометри від населеного пункту. Причини та детальні обставини справи встановлюються.

За останніми даним, вночі аварію ліквідовано шляхом перекриття засувки. Проводяться роботи по заповненню свердловини спеціальним розчином.

На місці події працюють оперативні групи Прикарпатського загону аварійно-рятувальної служби (газорятувальної служби) ДП «ЛІКВО» НАК Нафтогаз України та Управління ДСНС України у Закарпатській області.

До аварійно-відновлювальних робіт залучено 10 одиниць техніки та 50 чоловік особового складу, з яких від ДСНС України – 6 одиниць техніки та 22 чололовік особового складу.
 

 
Коментарі (0)