ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняНа Закарпатті тисячі жителів лишилися без води

На Закарпатті тисячі жителів лишилися без води

У Закарпатській області близько 6 тисяч осіб залишилися без водопостачання. Припинення подачі води відбулося у зв’язку з підтопленням свердловин внаслідок випадання опадів та підняття рівня ґрунтових вод.

У Закарпатській області в м. Перечин 5760 осіб залишилися без централізованого водопостачання через підтоплення п’яти із шести свердловин, які забезпечують місто питною водою. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі ДСНС.

За повідомленням Держслужби, підтоплення свердловин відбулося внаслідок випадання опадів та підняття рівня ґрунтових вод.

Зокрема води немає у 33 багатоквартирних житлових будинках, 3 школах, 3 дитячих закладах, 1 лікарні та 599 приватних житлових будинках.

Зазначається, нараз підвоз питної та технічної води здійснюється з Ужгорода. Приватний сектор частково забезпечений криницями.

До робіт по відновленню водопостачання залучено комунальні служби та підрозділи ДСНС в кількості 30 чоловік та 10 одиниць техніки.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, одеситів попереджають про відключення централізованого водопостачання, які відбудуться 15 січня. Втім, у міськраді наголошують, що незручності тимчасові.

 
Коментарі (0)