ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійНа запорізькі дороги висипають сотні тонн посипки

На запорізькі дороги висипають сотні тонн посипки

Запорізькі комунальники спільно з організаціями різних форм власності увімкнулися в активну боротьбу зі снігом. На сьогодні для посипки доріг було використано понад 700 тонн протиожеледних матеріалів.

У зв'язку з погіршенням погодних умов, снігопадів, запорізькі комунальні підприємства працювали у посиленому режимі, виконуючи очищення закріплених територій від снігу, посипання доріг антиожеледними матеріалами. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Запорізької міської ради.

Крім того, активну допомогу міським службам надавали підприємства, установи, організації різних форм власності.

Зокрема, КП «ЕЛУАД» проводило очищення від снігу, обробку антиожеледними матеріалами на закріплених за підприємством дорогах, тротуарах, зупинках громадського транспорту. Було задіяно 78 одиниць техніки. На ранок 20 січня використано 736 тонн протиожеледних матеріалів.

До прибирання снігу у дворах житлових будинків взяли участь 1,4 тис. робочих ДКП «Основа». Було задіяно 15 одиниць техніки. Робітники КП «Титан» почистили від снігу пішохідні доріжки в парках Вознесенському, Перемоги, Енергетиків, прилеглі до фонтанів територій. У прибиранні від снігу та посипання пішохідних доріжок у скверах, парках обласного центру брали участь фахівці КРБП «Зеленбуд».

На закріплених територіях також працювали бригади концерну «Міські теплові мережі», КП «Водоканал», СКП «Запорізька ритуальна служба».

Всього в роботах брали участь понад 1,6 тис. комунальників, було задіяно більше ста одиниць техніки комунальних підприємств.

Серед підприємств, які взяли активну участь у прибиранні закріплених територій - «Мотор Січ» (більше 20 осіб, 5 одиниць техніки), ЗМКБ «Прогрес» (40 чоловік, 2 одиниці техніки), НВК «Іскра» (1 одиниця техніки, 40 осіб) і т.д. Всього підприємствами різних форм власності, було залучено до робіт понад 360 чоловік, 60 одиниць техніки.

 
Коментарі (0)