ГоловнаНовини ЖКГЖитлоНа житло для молоді на Миколаївщині виділили мільйони

На житло для молоді на Миколаївщині виділили мільйони

На Миколаївщині з місцевих бюджетів виділили більше 18 млн грн. на житло для молоді регіону. Зазначається, що левова частка коштів буде направлена із міського бюджету Миколаєва

У Миколаївській області виділили 18,3 млн грн. з місцевих бюджетів на пільгове довгострокове кредитування молоді для купівлі житла. Про це повідомили у прес-службі Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву.

Зазначається, що цього року в міському бюджеті Миколаєва на цілі передбачено 15,7 млн. грн., а у бюджеті Миколаївської області - 2,6 млн. грн.

«В цьому році було затверджено рішення про виділення коштів як з обласного, так і з міського бюджету на реалізацію пільгового житлового кредитування молоді Миколаївщини. Втім, в депутатів місцевих рад є розуміння того, що питання підтримки молоді має вирішуватись не лише на рівні територіальних громад, а і на загальнодержавному рівні. Самотужки це питання вирішити місцевим органам влади вкрай важко. Тому місцеві ради розраховують на фінансування програми пільгового молодіжного житлового кредитування і за рахунок Державного бюджету України», - заявили у Фонді.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, Мінрегіон просить Раду підтримати зміни до бюджету на 2016 рік в питанні відновлення фінансування однієї з житлових програм. У відомстві наголошують, що за кілька років «втратили темпи», відмінивши фінансування програми.

 
Коментарі (0)