ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїНа Житомирщині переплатили за ремонт шкіл

На Житомирщині переплатили за ремонт шкіл

На Житомирщині Держфінінспекція виявила порушення, що призвели до значних фінансових втрат. Так, за ремонт шкіл підрядникам переплатили більше 100 тис. грн.

У Житомирській області підрядники завищили вартість ремонтно-будівельних робіт проведених у школах на 128 тис. грн. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Держфінінспекції.

Як зазначається, загалом під час ревізії Відділу освіти Червоноармійської райдержадміністрації виявлено порушення, що призвели до втрат фінансових і матеріальних ресурсів на суму 223 тис. грн.

Зокрема, відділ не повернув до місцевого бюджету 63 тис. грн, утриманих із працівників, яким у попередні роки зайво виплатили зарплату.

Окрім того, у відділі зайво списали продукти харчування, безпідставно виплатили працівникам надбавки, доплати і премії, через що втрачено 30 тис. грн.

Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», у Чернівцях Держфінінспекція виявила розтрати держкоштів. Зокрема, Управління житлового господарства одного з районів міста переплатило за ремонти житлових будинків більш ніж 250 тис. грн.

 
Коментарі (0)