ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійНабережна Алушти готова до зустрічі з туристами

Набережна Алушти готова до зустрічі з туристами

В Алушті відбулася урочиста церемонія відкриття набережної після реконструкції.

 В Алушті відбулася урочиста церемонія відкриття набережної після реконструкції. В святковому заході взяли участь заступник Голови Ради Міністрів Криму Георгій Псарьов, російський бізнесмен Олександр Лебедєв, міський голова Алушти Станіслав Колот, секретар міської ради Сергій Соловйов, делегації з міст-побратимів Алушти, жителі та гості міста. 

Церемонія супроводжувалася виступами музичних і танцювальних колективів Алушти, уявленнями Театру живих скульптур і Театру на ходулях із Євпаторії. Також під час свята пану Лебедєву, який виступив головним інвестором проекту, було присвоєно титул «Почесний житель Алушти», перерізана червона стрічка і об символічний борт корабля була розбита пляшка шампанського. Міський голова подякував усім, хто брав участь у реконструкції Алушти і пообіцяв зробити набережну ще краще. 

«Сподіваюся, що з часом алуштинська набережна стане найкращою в світі», - зазначив він. 

Нагадаємо, що на початку березня в Алушті почалося відновлення центральної набережної, зруйнованої потужним морським штормом. Кабінет Міністрів України виділив 43,7 млн грн на заходи з ліквідації наслідків шторму на Південному березі Криму, в тому числі на відновлювальні роботи в Алушті було передбачено 17,7 млн грн на відновлення набережної і 5,3 млн грн на відновлення зруйнованих ділянок колектора.

Джерело - е-Крим

 
Коментарі (0)