ГоловнаНовини ЖКГЖитлоНабула чинності постанова Кабміну щодо отримання дозволу на переобладнання житла

Набула чинності постанова Кабміну щодо отримання дозволу на переобладнання житла

5 січня набула чинності постанова Кабміну від 28 грудня 2016 року № 1024, якою внесено зміни до Правил користування приміщеннями житлових будинків і гуртожитків
5 січня набула чинності постанова Кабінету Міністрів України від 28 грудня 2016 року № 1024, якою внесено зміни до Правил користування приміщеннями житлових будинків і гуртожитків.
 
Згідно з прийнятою постановою, тепер від органу місцевого самоврядування не потрібно отримувати дозвол на переобладнання і перепланування житлових і підсобних приміщень у житлових будинках і гуртожитках. Це також стосується і наймачів житла. 
 
Після завершення зазначених робіт введення об’єкта в експлуатацію не потребується.
 

Відповідно до Житлового кодексу виконання робіт з переобладнання та перепланування житлового будинку і жилого приміщення, які не передбачають втручання в несучі конструкції та/або інженерні системи загального користування, не потребують отримання документів, що дають право на їх виконання. 

 
Коментарі (1)
Наталія1
10 Січня 2017 p. 11:49
А если НЕ НАДО ПОЛУЧАТЬ РАЗРЕШЕНИЕ, то как вы проверите что натворили хозяева? Вот теперь "умники", кто принял такое решение, пусть создают спец. фонды для потерпевших от самоучек-дизайнЕров и самоуправства владельцев квартир.