ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаНацрегулятор позапланово перевірить запаси палива на ТЕС

Нацрегулятор позапланово перевірить запаси палива на ТЕС

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг проведе позапланові невиїзні перевірки щодо забезпечення необхідних резервів палива на 5 компаніях ТЕС
Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг проведе позапланові невиїзні перевірки щодо забезпечення необхідних резервів палива на 5 компаніях ТЕС.
 
Таке рішення було ухвалено у ході засідання 25 січня, повідомила пресслужба Нацрегулятора.
 
"25 січня 2021 року відбулося засідання Комісії у формі відкритого слухання на якому було ухвалено рішення провести позапланові невиїзні перевірки АТ «ДТЕК ДНІПРОЕНЕРГО», АТ «ДТЕК ЗАХІДЕНЕРГО», ПАТ «ДОНБАСЕНЕРГО», ПАТ «ЦЕНТРЕНЕРГО», ТОВ «ДТЕК СХІДЕНЕРГО» щодо забезпечення ними необхідних резервів відповідного палива з метою забезпечення безпеки постачання електричної енергії", - йдеться в повідомленні.
 

Нагадаємо, на початку минулого тижня НЕК "Укренерго" заявило, що станом на 18 січня на складах українських ТЕС склалася критична ситуація із запасами вугілля. "Укренерго" надало документи, які підтверджують, що запаси вугілля майже в п'ять разів нижчі минулорічних. 

 
Коментарі (0)