ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГНацрегулятор пропонує переглянути тариф Укренерго на передачу електроенергії

Нацрегулятор пропонує переглянути тариф Укренерго на передачу електроенергії

Тариф НЕК "Укренерго" на передачу електроенергії з 1 жовня 2019 року знизиться в два рази – до 159,3 грн за МВт∙год (без ПДВ)
Тариф НЕК "Укренерго" на передачу електроенергії з 1 жовня 2019 року знизиться в два рази – до 159,3 грн за МВт∙год (без ПДВ). 
 
Такий проект  постанови прийняла Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє пресслужба Нацрегулятора.
 
Причиною зменшення тарифу є перегляд прогнозу на обсяги передачі електричної енергії. НКРЕКП очікує на ріст майже на 24% – до 71,2 млн МВт∙год. 
Це дозволить "Укренерго" скоротити питому частку витрат на обслуговування мережі у вартості передачі 1 МВт∙год. Також зменшився обсяг коштів, призначених для компенсації витрат ДП "Гарантований покупець" для оплати "зеленого тарифу" великим виробникам електроенергії з ВДЕ.

Нагадаємо, з запуском нового ринку електроенергії тариф НЕК "Укренерго" зріс приблизно в шість разів – через включення до витрат компенсації "Гарантованому покупцеві" коштів для оплати "зеленого" тарифу.  

Ви бажаєте придбати красиву та якісну мебель? Тоді вам потрібно зайти на сайт https://tryslony.com/. Тут ви зможете обрати меблі для вашого дому.

 
Коментарі (0)